Rimpels

Naar mate we ouder worden gaan de cellen in onze huid trager beginnen werken.  Hierdoor wordt er minder collageen en elastine aangemaakt waardoor er rimpels worden gevormd en de huid haar stevigheid verliest.

Ronde de leeftijd van 24 jaar begint het verouderingsproces.  We staan niet direct vol rimpels en meestal is het op deze leeftijd een ver-van-het-bed-show.  Maar ook dan is het belangrijk om reeds stappen te ondernemen.

PREVENTIEF

Preventief werken tegen huidveroudering is de beste manier om rimpels en huidverslapping tegen te gaan.  Dit doe je als jong-volwassene.  Het voordeel hiervan is dat je minder intensieve producten en behandelingen nodig hebt.

STRIJD TEGEN RIMPELS

Wanneer je op latere leeftijd te maken krijgt met rimpels zijn er nog heel wat oplossingen zonder inspuitingen of operaties.  Het is belangrijk om je cellen in de huid terug te activeren!   Al de behandelingen die we aanbieden gaan dit teweegbrengen, maar niet elke huid reageert hetzelfde op een behandeling vandaar de verschillende mogelijkheden.  Ik zal u helpen de juiste behandeling te kiezen naargelang uw beoogde resultaat.

De behandelingen: