Relax behandelingen

Wanneer we niet helemaal lekker zitten in ons vel dan kunnen de intensieve, huidverbeterende behandelingen niet altijd even goed inwerken.  Daarom hebben we ervoor gekozen om relax behandelingen toe te voegen.  Ook als afwisseling op de meer intensieve behandelingen zijn deze behandelingen echt de moeite waard, maar u kan ook kiezen om 1 van deze massages toe te voegen aan andere behandelingen -> EXCELLENTE BEHANDELINGEN

De relax behandelingen weren steeds in op 1 of meerdere stelsels in het lichaam zoals zenuwstelsel, lymfestelsel of meridian stelsel.

Een ontspannende gezichtsbehandeling met westerse gezichtsmassage dat inwerkt op het zenuwstelsel.  Gezicht, hals & decolleté, maar ook de schouders, oren & hoofdhuid worden gemasseerd.

Zachte massage van gezicht, hals & decolleté waarbij het lymfestelsel wordt gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren.  Erg rustgevende behandeling!

Massage die inwerkt op de meridianen in het gezicht waardoor blokkades worden aangepakt.  Een massagevorm die uniek is en zowel lichaam als geest in ontspanning brengt.