Opbouwen producten

Intensieve behandelingen hebben nood aan producten met de juiste werkzame stoffen, maar wanneer u start met producten met hoge werkzame stoffen kan de huid even schrikken en een aanpassingsreactie geven.  Dit is helemaal niet abnormaal, maar om dit zo min mogelijk te houden is het belangrijk om de producten rustig op te bouwen!

STARTPRODUCTEN

Wanneer u bij ons start met de behandelingen, wordt u aangeraden om te starten met 4 producten voor thuis.  De zogenaamde startproducten.  Deze producten ondersteunen niet alleen de behandelingen, maar zorgen tevens voor herstel van de huid.  Herstel dat nodig is na de behandeling, maar ook voor de toestand van uw huid.

De meeste huiden hebben een beschadigde hydrolipidenfilm, dit is het laagje op de huid dat voorkomt dat er vocht verdampt uit de huid en tevens voorkomt dat er bacteriën in de huid kunnen.  Het herstellen van dit laagje is de eerste stap naar huidverbetering, of het nu gaat om minder rimpels of acne maakt geen verschil.

HOE VERDER OPBOUWEN?

Nadat je de startproducten hebt gebruikt, kunnen de producten verder opgebouwd worden naargelang de noden van uw huid.  Zo kunnen we meer intensieve producten tegen rimpels of huidverslapping toevoegen of bijvoorbeeld het repair serum vervangen door een ander serum.

Alle producten kunnen door elkaar gebruikt worden, al naargelang wat je huid op dat moment nodig heeft.  Je kunt er niets verkeerd mee doen.
Ook kan er thuisapparatuur worden bij gebruikt.