Mesotherapie

 

Mesotherapie is een behandeling waarbij een vitaminencomplex rechtstreeks bij de cellen wordt gebracht.  Hierdoor krijgen de cellen een hoge concentratie aan werkstoffen (=hun brandstof) waardoor ze betere, collageen & elastine gaan aanmaken.

De vitaminencomplexen zijn zodanig samengesteld dat ze fijn genoeg zijn om in de huid te geraken (max. 500 dalton groot)

 

 

“SOFT TOUCH”

Handmatige, gecontroleerde mesotherapie die de werkstoffen dieper in de huid brengt.

€ 125,00

“VIP”

Mesotherapie met mesogun waarbij de werkzame stoffen dier worden ingebracht dan bij “soft touch” wat dus resulteert in een sneller/betere verwerking van de stoffen.

€ 150

“FILLER”

Het plaatselijk inbrengen van een collageen-substantie voor het veilig vergroten van lippen of het opvullen van rimpels.  Blijft tot 3-4mnd

€150 voor 5ml

Hoe werkt het?

De firma die de serums ontwikkeld, ontwikkeld eveneens injectables voor artsen.  U kan er dus vanuit gaan dat onze serums hoogwaardig zijn en moeten voldoen aan de strengste normen.

Al naargelang de toestand van je huid en dus ook de ernst van veroudering wordt het juiste serum gekozen.  We hebben momenteel 7 serums die elk hun specifieke werking hebben.  Dit serum wordt dan dmv een fijn naaldje in de huid gebracht.  We behandelen steeds het gehele gezicht, hals en eventueel decolleté.

Is dit pijnlijk?

Pijn is iets persoonlijks en zal bij elke behandeling weer anders zijn.  Ik vond de gevoeligste plek rond de mond, anderen vinden de ogen gevoeliger.  Sommigen voelen niets, anderen vinden heel de behandeling onaangenaam.  Het is iets persoonlijks en zul je zelf moeten ervaren.