MESOLIGHT

De LED-technologie, door de NASA ontworpen, brengt nieuw leven in de cellen door gebruik te maken van natuurlijk licht in een bepaalde golflengte en verhouding. De cellen worden als het ware terug geprogrammeerd, gereinigd en de bloedcirculatie wordt flink verbeterd. Het is een niet-invasieve behandeling die de kracht uit puur licht gebruikt om ons natuurlijk herstelproces in de huid te versnellen.

HOE ZIET UW BEHANDELING ERUIT?

Mesolight kan als toevoeging bij iedere behandeling die wij aanbieden.  U dient dit wel vooraf te melden zodat we hiervoor extra tijd in de agenda vrijhouden.

Daarnaast hebben we een mesolight behandeling samengesteld:

 1. reiniging van lippen & ogen
 2. reiniging van de huid met een reinigingsmelk & Ionic sonic.  Hierdoor wordt make-up verwijderd, maar tevens vuil uit de poriën naar boven getrild.
 3. reiniging van de huid met clean & peel, deze reiniging neemt de laatste restjes weg & verwijderd tevens al een deel van de dode huidcellen
 4. dieptereiniging naargelang huidtype (enzyme poeder, salicylic poeder of black detox poeder), alle dode huidcellen zullen nu verwijderd zijn en uw huid voelt zijdezacht
 5. massage aangepast aan uw huid, keuze uit tone booster, collage booster, naturel face lifting of lymfedrainage
 6. mesolight
 7. Casmara alginaatmasker aangepast aan uw huid met korte hoofdhuid & decolleté-massage
 8. dagverzorging met de nodige SPF-factor

WAT DOET DE BEHANDELING?

Zoals iedereen weet, raken onze huidcellen door allerlei omstandigheden en leeftijd beschadigd waardoor ze niet meer instaat zijn zich volledig zelf te genezen en vernieuwen. Door de stimulans van licht verhogen we de celstofwisseling en stimuleren we de productie van collageen en elastine. Zo helpen wij de huid zichzelf tot 150% sneller te genezen en zich te vernieuwen. Ook de hydratatie kan verhoogd worden tot 600%. Deze energieboost resulteert in een jeugdige, stalende en natuurlijk gezonde mooie huid aan de buitenkant. Het is een natuurlijk biochemische reactie vergelijkbaar met die van plantaardige fotosynthese.

Het is een 100% veilige en natuurlijke methode die volledig medisch onderbouwd is. We maken geen gebruik van warmte of chemische stoffen en het licht is zo gefilterd dat er geen schadelijke stralen bevat. Het helpt niet alleen bij huidverjonging, maar ook tegen een tal van andere huidproblemen. Het is één van de veiligste manieren om alle huidtypes te behandelen zonder risico op negatieve bijwerkingen. Het maakt je huid van binnenuit gezond. De basis van een jeugdige huid!

Ons leven wordt enorm beïnvloed door de kracht van licht. Denk maar aan hoe gelukkig u zich voelt op een warme zonnige dag in vergelijking tot de koude winterdagen. De voordelen van lichttherapie zijn dan ook wereldwijd erkend in de moderne geneeskunde.

Wat kunnen we aanpakken met mesolight?

al naargelang de instelling van het licht kan volgende behandeld worden:

 • acne
 • huidveroudering
 • couperose
 • droge huid
 • doffe huid