EKSEPTION MESOTHERAPIE

MESOTHERAPIE IS HET INBRENGEN VAN EEN COCKTAIL HOOGWAARDIGE WERKSTOFFEN IN DE HUID, RECHTSTREEKS BIJ DE LEVENDE CELLEN ZODAT DE CELLEN ONMIDDELLIJK AAN HET WERK KUNNEN GAAN.

HOE ZIET UW BEHANDELING ERUIT?
Wij kiezen ervoor om telkens heel het gezicht te behandelen ipv met zones te werken.  Waar nodig zal de cocktail aangepast worden, zo kan men bijv. voorhoofd met een andere cocktail behandelen dan de wangen.

 1. reinigen lippen & ogen
 2. reiniging met reinigingsmelk
 3. reiniging met clean & peel
 4. dieptereinger naargelang huidtype (enzyme poeder, salicylic poeder of black detox poeder), alle dode huidcellen zullen nu verwijderd zijn en uw huid voelt zijdezacht
 5. degreasing lotion
 6. mesotherapie (easy touch of multi device)
 7. Casmara alginaatmasker aangepast aan uw huidprobleem, ondertussen hoofdhuid, hals & decolletemassage
 8. vitamin serum
 9. dagverzorging met SPF

WAT DOET DE BEHANDELING?

We bieden 2 manieren aan van mesotherapie.  De ene wordt handmatig met een easy touch gedaan en is ideaal als eerste kennismaking met mesotherapie.  De 2de manier is met het multi meso device waarbij er door een vacuümsysteem de huid wordt aangetrokken en zo de cocktail diep in de huid wordt gebracht.

Doordat de werkzame stoffen rechtsreeks bij de cellen worden gebracht, zal de huid meer kunnen verwerken en zo dus sneller resultaat bekomen dan tov serums op de huid aanbrengen.  Het is een behandeling die je huid vanbinnenuit laat werken waardoor het resultaat 3 dagen na de behandeling optimaal zichtbaar is.

Wat kunnen we behandelen met mesotherapie?

 • huidverslapping
 • rimpels
 • pigmentvlekken
 • melasma
 • kraaienpootjes
 • zonneschade

Na 1 behandeling is er duidelijk een zichtbaar & voelbaar resultaat.  Om dit resultaat langer vast te houden en uw huid een boost te geven, wordt een kuur van enkele behandelingen aangeraden.  Hierdoor zal u sneller meer resultaat krijgen en dit resultaat ook langer vasthouden.
Daarna kan u overstappen naar een 4-6 wekelijkse behandeling & eventueel afwisselen met andere behandelingen.