Unknown-2

Stress? maar liever geen lichaamsmassage!

Stress?!?  Maar liever geen lichaamsmassage!

Stress, het is niet weg te denken in onze huidige maatschappij.  We leggen de lat erg hoog als het komt op gezin, werk, sociaal,…  We willen alles perfect hebben en dat eist zijn tol.

De oplossing wordt vaak gezocht in een lichaamsmassage, maar dat ziet niet iedereen zitten.  Niet iedereen staat te springen om zichzelf helemaal “bloot” te geven.  Gelukkig is daar een alternatief voor!

Ontspannen dankzij een gezichtsbehandeling…

De meridian facial werkt op de meridianen in het lichaam.  Het is een ontspannende behandeling die je lichaam en geest weer tot rust brengt en in balans.

Gun jezelf 1-uurtje me-time!

Gun het jezelf!  1 uurtje in de maand (meer mag ook) waarbij je jezelf toelaat om helemaal te ontspannen.  Hierdoor ga je beter functioneren en kun je weer de wereld aan.

2 vliegen in 1 klap

De meridian facial is een behandeling die naast ontspanning en het in balans brengen van je lichaam, ook tegen huidveroudering werkt.  Het is een zachte massagetechniek die een mooie afwisseling bieden bij een collageen booster waarbij we het bindweefsel in de huid aanpakken.

Ook een ideale massage om als extra bij meer intensieve massagetechnieken of een behandeling met apparatuur bij te boeken.  Zo sluit je een behandeling mooi af en komt je huid helemaal tot rust.

Benieuwd naar deze behandeling?

-> info@bodyhealth.be

-> 0498/51.88.48

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.