Unknown-3

Celvernieuwing stimuleren met meridian facial

Celvernieuwing stimuleren = minder rimpels

Als twintiger begint het echt, het verouderingsproces!  De cellen beginnen trager te werken waardoor er minder collageen en elastine wordt aangemaakt, het collageen is minder sterk, de huid vernieuwd zich minder snel, enz enz…

Unknown-4

De eerste stap naar minder rimpels…

We moeten dus ervoor zorgen dat de celvernieuwing optimaal werkt.  Dit kunnen we door verschillende massages, apparatuur enz. en meridiaan facial is daar 1 van.

Voordeel meridian facial

Het voordeel van deze behandeling is dat het niet enkel werkt op de celvernieuwing, maar tevens lichaam en geest in balans brengt doordat we werken op de meridianen.  Het is een super-ontspannende behandeling!

Voor wie is deze behandeling?

Eigenlijk kan iedereen deze behandeling ondergaan, maar vooral voor erg gestresseerde mensen, vermoeide mensen die ff een rustmoment zoeken.

Ik zet deze behandeling soms in tijdens een kuur tegen veroudering wanneer de klant een stressvolle periode zit en andere technieken zoals bindweefselmassage te heftig zijn.  Door het inzetten van deze behandeling tussendoor behalen we dikwijls betere resultaten met de intensievere behandeling doordat het lichaam in balans is en dus het huidige herstellingsvermogen in balans is.

Kom je graag eens kennismaken met deze behandeling?

info@bodyhealth.be

0498/51.88.48

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.