Acne bij volwassene

Het hebben van acne in de puberteit is al niet leuk, maar als je de 20 of zelfs 30 gepasseerd bent en nog steeds last hebt van acne, dan kunnen we niet meer van jeugdacne spreken en is de frustratie des te groter. (geloof me, ik spreek uit ervaring)

Op een gegeven moment is het echt wel genoeg geweest en wil je er eindelijk voorgoed vanaf, maar hoe?
Het leuke (voor jullie, niet zozeer voor mezelf hahaha) is dat ik, uit eigen ervaring, een behandelplan heb opgesteld om van uw acne-huid een acne-gevoelige huid kan maken zonder agressieve behandelingen of medicatie.

ACNE-HUID VS ACNE-GEVOELIGE HUID

Acne-huid: een huid die constant te make heeft met acne & onzuiverheden

Acne-gevoelige huid: een huid waarbij de acne onder controle is, maar waarbij door bepaalde invloeden (hormonaal, voeding, …) af en toe nog eens een puistje tevoorschijn komt.

WAAROM SPREEK IK VAN ACNE-GEVOELIGE HUID?

Als volwassene moeten we rekening houden met het ouder worden van de huid, wanneer we de huid gaan behandelen met agressieve producten/behandelingen of medicatie gaan we je huid extreem uitdrogen.  Uw beschermlaagje van de huid wordt vernield, de aanmaak van vet & vocht wordt stopgezet.  Dit resulteert in extreme droogheid, trekkerigheid &….. RIMPELS!!!

Ondanks dat je acne hebt, wil je ook niet nadien een volgend probleem hebben en dus gaan we de oorzaak van de acne aanpakken zonder uw huid te beschadigen, maar eerder door je huid op te bouwen.

Door onze behandelingen houden we je acne onder controle, dit natuurlijk mede door de juiste producten thuis die correct worden gebruikt.  Je werkt zo dus niet alleen aan je acne, maar tevens tegen huidveroudering!

Het verfijnt de opperhuid & dood bacteriën. Met ekseption peeling kunnen we tegelijkertijd op veroudering werken.

Verfijnen van de opperhuid waardoor je huid meer kan ademen.  Hierbij worden cellen geactiveerd (rimpels) en spieren getraind (verslapping)

Afkoelen van de huid tot 3°C, bacteriën gaan slapen onder de 10°C waardoor de acne verminderd.  Opspannen van de huid.

De energie van de laser wordt in de diepere huidlagen afgegeven waardoor de talgklieren opwarmen en zo minder talg gaan aanmaken.